≫ 

Zavirite u kuću Dejana Stankovića u Milanu: Bazen na terasi, teretana s pogledom na San Siro

Trener Zvezde se trudi da i na odmoru ostane u formi, a u tome ga motiviše zajednički trening u svom domu sa sinovima

  • 29

Video: Teretana Dejana Stankovića sa pogledom na San Siro

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je tokom igračke karijere dovoljno zaradio da je mogao sebi i svojoj porodici da priušti luksuzan dom na jednoj od najboljih lokacija u Milanu, gde samo pogled s terase ima neprocenjivu vrednost.

Stanković poslednjih godinu i po dana zbog obaveza u Crvenoj zvezdi u Milanu bude samo tokom praznika i pauze, kao što je i sada slučaj.

Tamo su mu supruga Ana i sinovi Aleksandar, Stefan i Filip, a jedan od sinova objavio je i interesantan snimak oca sa sinovima koji su iskoristili zajedničko vreme za trening u teretani koju imaju u svom domu u Milanu.

Dekijev dom u "gradu mode" nalazi se nadomak San Sira, ima ogroman balkon koji je pun zelenila, tu se nalazi i pomenuta teretana u kojoj je trenirao sa sinovima, a na terasi ima i bazen koji mu pomaže za osveženje u vrelim letnjim danima.

Ipak, ono što je najupečatljivije, svakako je pogled na stadion na kome je ispisao fudbalsku istoriju. Terasa Stankovićevog doma gleda na legendarni San Siro, gde kao igrač Intera igrao od 2004. do 2013. i gde ima status legende kluba i sa kojim je došao i do titule prvaka Evrope.

Repliku pehara za osvajanje najprestižnije klupske nagrade u fudbalu, Stanković čuva i u svojoj kući, a on ima posebno mesto i okružen je i drugim trofejima i nagradama, oko kojih su i pravoslavne ikone.

Pogledajte u galeriji još neke od detalja iz Stankovićevog doma:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA