≫ 

Niste takli mrežu, ali ste se već upecali kad njih vidite: 8 najlepših srpskih odbojkašica!

I ne brinite, znamo da smo možda neke izostavili trenutno, ali hteli smo i da vam pokažemo kako izgledaju neke koje su manje poznate i popularne

  • 0

Srpkinje važe za izuzetno lepe i atraktivne žene, a naše sportistkinje spadaju uvek među najlepše na svetu u svojim sportovima. To se posebno odnosi na odbojkašice koje plene kad god se pojave na terenu.

Uvek smo imali prave lepotice i u klubovima i u reprezentaciji, a dovoljno je i da bacite pogled u današnje vreme društvenih mreža i na stranicama na kojima se okupljaju ljubitelji odbojke i lepote i malo malo pa ćete naići na slike srpskih odbojkašica.

Upravo to nam je na neki način i bio povod da izvučemo nekoliko odbojkašica za koje smo ubeđeni da bi bez problema mogle da krase naslovne strane najvećih svetskih modnih časopisa zbog izgleda i lepote.

Zapravo, baš pre nekoliko nedelja su svi bili oduševljeni upravo jednom odbojkašicom - Sarom Sakradžijom, i njenom sestrom, pa su svi brujali o njihovoj lepoti i izvajanom telu.

A koje su se to još lepotice sa tartana u sportu preko mreže zbog kojih se nađe i više muških poklonika nego što se možda očekuje na nekim utakmicama možete pogledati u našem videu na početku teksta.

Video: Najvrelijih 9 teniserki na Rolan Garosu: Pariska šljaka se usija kada one igraju na njoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA