≫ 

Ronaldo dobija automobil vredan 8 miliona evra, imaće ga samo 10 ljudi na svetu

U međuvremenu uživa u vožnji Bugatija koji košta 2,5 miliona

  • 2
Kristijano Ronaldo Foto: Profimedia/Backgrid UK

I dok celi svet čeka odluku Kristijana Ronalda gde će igrati sledeće sezone, portugalski napadač koristi slobodno vreme pred početak Evropskog prvenstva kako bi odmorio u domovini!

Upravo je u Lisabonu napadač Juventusa "uhvaćen" kako vozi svoj Bugati Chiron koji košta oko 2,5 miliona evra, a koji je nedavno jedna kompanija koja se bavi transportom dovezla iz Torina.

Ono što je svakako vest dana jeste najava da će Ronaldo sledeće godine dobiti novi Bugatijev model koji će koštati neverovatnih osam miliona evra!

U pitanju je "Bugatti Centodieci" koji je tek nedavno počeo da se proizvodi i ono što je svakako bitno jeste to da će ih biti samo 10 na svetu.

Nema sumnje da će novi automobil biti vredan čekanja kada je u pitanju Ronaldo, pogotovo što će pomenuti "Centodieci" biti po ukusu svih onih koji vole brzinu i adrenalin.

Naime, od 0 do 100 kilometara na čas pomenuti automobil će moći da napravi za 2,4 sekunde, dok će mu 6,1 trebati za brzinu od 0 do 200.

Kristijano Ronaldo Ronaldov Bugati Chiron Foto: Profimedia/Backgrid UK

Ronaldo je inače poznat po svojoj kolekciji automobila, a nedavno je kupio Ferari Monca koji ga je koštao 1.6 miliona evra.

Ukoliko pogledate njegovu garažu možete naći i Lamborgini Aventador, nekoliko Ferari modela, Rols Rojs, Aston Martin... Neke od tih automobila možete pogledati u galeriji ispod:

Video: Sve Ronaldove veze i kombinacije: Počeo je sa 17, a s ovim lepoticama je uhvaćen na delu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1Vuk

    5. jun 2021 | 12:41

    Koliko je ovaj Svet glup kad polu pismeni fudbaleri imaju šta sve imaju. Bruka

  • Budak

    5. jun 2021 | 14:20

    Moskvic je zakon,razlupao bi ovu krntiju na sitne komade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA