Georgina zasenila otvaranje Ronaldovog hotela od 13 miliona: Manekenka "grmi" na terasi 10. sprata

Bolju promociju Portugalac nije mogao ni da zamisli

  • 0
Georgina Rodríguez Rodrigez Foto: Instagram/georginagio

Konačno je došao i taj dan, jedan od najvažnijih u poslovnom životu Kristijana Ronalda koji je u ponedeljak otvorio luksuzan hotel u Madridu!

Hotel u koji je uložio čak 13 miliona evra i koji je treći u njegovom vlasništvu. Podsetimo da prethodna dva drži u domovini.

Ovaj u Madridu ima 168 luksuznih soba i prostire se na deset spratova. Onaj deveti biće rezervisan za "obične građane", odnosno one koji nisu gosti hotela. Upravo tu će i biti smešten sportski bar.

Iako je otvaranje hotela bilo u prvom planu, najviše pažnje prilikom otvaranja privukla je njegova atraktivna devojka Georgina Rodrigez koja je sijala na terasi.

- Čestitam ti na ovom otvaranju hotela iz snova u srcu Madrida. I dalje sam uzbuđena zbog onoga što gradiš, sa toliko truda i hrabrosti. Pozivam vas sve da dođete i otkrijete ovaj prostor koji će vas oduđeviti i učiniti da sanjate - napisala je Georgina čije fotografije, kao i one hotela "teškog" 13 miliona, možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA