≫ 

Daja sa Havaja: Srpska košarkašica pokazala brutalno telo u četvrtoj deceniji

Dajana Butulija se vratila u nacionalni tim Srbije i sprema se za Eurobasket

  • 0
Dajana Butulija Printskrin: Instagram /dajica 10

Srpska košarkašica Dajana Butulija (35) sprema se za Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Srbije. Ona se vratila u tim posle poziva Marine Maljković, iako se nešto ranije orpostila od nacionalnog tima.

Zanimljivo je da je prošlu sezonu umesto na terenu provela na Havajima, gde je pravila veoma zanimljive fotografije. Iako je već u četvrtoj deceniji njeno telo izgleda besprekorno.

- Super je tamo, samo postane dosadno. Šalim se naravno, stvarno je super na Havajima, ali kad si ceo život robot, vojnik, onda ti nedostaje taj režim. Da imam izrežiran dan, vreme za treninge i spavanje, doručak-ručak-večeru. To je bio period kad sam mislila da neću više igrati.

- Htela sam da uzmem pola godine odmora, da vidim hoću li uopšte imati želju da igram opet. Onda me prošle godine zadesilo da 10 meseci nisam smela da teniram zbog neke bolesti. Tako da meni i nije bilo baš tako lepo kao što vi mislite, nego ja volim da zavaravam trag - rekla je Butulija za portal Sportfem.rs

Video: Otkrivamo na šta Jokić troši svoje milione: U štali ima bogatstvo, a za zver u garaži je dao mnogo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA