≫ 

Ujutru se javio se na prozivku, popodne otišao da oženi lepu Jovanu: Lud dan za fudbalera Čukaričkog

Golman Nemanja Belić uplovio u bračne vode

  • 2
Nemanja Belić, Jovana Ranđelović Printskrin: Instagram/Jovana Randjelovic

Fudbaleri Čukaričkog počeli su u četvrtak pripreme za sledeću sezinu, a golman tog kluba Nemanja Belić istovremeno je započeo novo poglavlje u svom životu!

Naime, iskusni čuvar mreže Brđana ujutru se javio na prozivku na Banovom brdu, da bi popodne "stao na ludi kamen" sa svojom dugogodišnjom devojkom Jovanom Ranđelović.

Belić je, inače, Jovanu zaprosio još u oktobru 2019. godine, kada joj je pripremo specijalo iznenađenje uz bakljadu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki)

Na medeni mesec će verovatno moratimjoš da sačekaju s obzirom na to da Brđani već sledeće sedmice idu na pripreme u Sloveniju gde ih očekuje boravak do 8. jula.

Brđani će prvi meč odigrati 27. juna protiv Radomlja, novog člana elitnog ranga u Sloveniji, potom će rival biti ruski premijerligaš Arsenal iz Tule 30. juna (taj meč će biti igran u Austriji). Treći susret Čukarički će igrati protiv Olimpije 3. jula, a poslednji duel 7. jula protiv izraelskog Ašdoda, i to ukoliko pomenuti klub ne bude rival Brđanima u Ligi konferencija čiji žreb je na programu 16. juna.

>>> Skandinavski derbi u prvom kolu EURO 2020 - Danska i Finska sastaju se od 18.00 u Kopenhagenu. Em što igraju kod kuće, em što su Danci kvalitetniji, pa je kvota na njih 1,55, dok je iks 3,80, a dvojka na Fince čak 7,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Danska - Finska.

U nastavku možete pogledati i zajedničke fotografije golmana Čuke i njegove supruge:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunav

    12. jun 2021 | 09:06

    Fudbaleri žene one koji drugi zaobilaze u širokom luku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA