≫ 

Nole stigao na žurku, počela je ludnica: Ori se pesma "Iz Srbije dolazim, ponosim se s tim"

Najbolji teniser sveta je ipak došao na žurku u svoju čast

  • 12

Veselo će večeras biti u Beogradu. Najbolji teniser sveta Novak Đoković  je posle osvajanja titule na Rolan Garosu iako nije planirao, doputovao u rodni grad na proslavu titule koju su priredili njegovi roditelji u restoranu "Novak"

Đoković je stigao oko 22 časa a sačekali su ga prijatelji i porodica koji su mu aplaudirali dok se čula pesma "Iz Srbije dolazim, ponosim se s tim"

Ispred restorana su bili i trubači Dejana Petrovića, a kada je Nole izašao ispred usledio je neverovatan vatromet.

Podsetimo, Ðoković je svojevremeno u Beogradu obećao da ce osvojiti Rolan Garos i to je ostvario, čime je postao prvi teniser u open eri sa dve titule na sva četiri Grend slema.

- Kad čovek pobeđuje oseća najbolje emocije i radost i ponos i sreću...U ovom trenutku i veliki umor, još sam pod adrenalinom, pa verovatno ne osećam bolove u telu koje cu osećati sutra ujutru. Ali sve su to slatke muke. Puno je pritiska bilo, kada čovek juri istoriju i grend slemove.

- Ali pritisak je privilegija i to je nešto što našta sam navikao i to je nešto što me čini jačim, snažnijim, spretnijim i sposobnijim. Tako da ću iz ova dva dana mnogo naučiti, mnogo pouka izvući i definitivno to su top tri dostignuća u čitavoj mojoj karijer - rekao je Ðoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duska

    14. jun 2021 | 23:32

    Boze hvala ti, nek su zivi zdravi i srecni 100 qod hvala ti Nole za svaku radost sto dozeveh stobom hvala majci sto nam te rodila

  • Dusan

    14. jun 2021 | 23:16

    Svaka cast...Uzivaj,zasluzio si...

  • RS

    14. jun 2021 | 23:24

    Veseli se srpski rode!!!🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA