≫ 

Nestvarna vila Siniše Mihajlovića u raju na zemlji: Dva bazena, pogled na more, dvorište kao u bajci

Legenda srpskog fudbala poseduje nestvarno lep dom koji koriste svi članovi njegove porodice za letnji odmor

  • 7

Video: Zavirite u raj na zemlji Siniše Mihajlovića: Luksuzna vila na obali mora sa 2 bazena i dvorištem!

Mnogi vrhunski fudbaleri su igranjem u najvećim evropskim klubovima zaradili veliki novac, pa su sebi i svojoj porodici mogli da obezbede najveći luksuz. Takav je slučaj i sa Sinišom Mihajlovićem, jednim od najuspešnijih srpskih fudbalera, a sada i trenera, koji je najveći deo karijere proveo u Italiji, gde i sada živi i radi.

Miha se i oženio u Italiji tada jednom od najpoželjnijih žena na "Čizmi", Arijanom Rapaćoni. S njom je dobio petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Nikolu, Miroslava i Dušana.

Svi oni sada uživaju u onome što je stekao njihov otac. Miha je izgradio svoj čarobni kutak u jednom od najlepših mesta u Italiji, u mestu Porto Ćervo na ostrvu Sardinija.

Velelepna vila sa bajkovitim dvorištem, koje ima dva bazena, ogromnu terasu sa koje puca nestvaran pogled na razuđenu obalu i more, a takođe ima i drugi deo dvorišta u kojem dominira zelenilo.

Njegova supruga Arijana očigledno je bila zadužena za dekoraciju, pa je napravila ambijent kao u najlepšoj bajci i Mihajlovićeva porodica uživa u pravom mediteranskom raju.

Ono što je takođe posebna pogodnost ovog mesta, jeste što deluje "ušuškano" i odvojeno od znatiželjnih pogleda, pa Mihina porodica ima svu moguću privatnost, što je poznatima izuzetno bitno.

Mihajlovići svakog leta dobar deo vremena provode ovde. Prošle godine su svi zajedno letovali i krstarili su jahtom koju Miha takođe poseduje po najlepšim plažama Sardinije.

Ove godine se u Porto Ćervu prva "čekirala" Mihina najstarija ćerka, Viktorija, koja je došla ovde sa svojim dečkom, fudbalerom Pijetrom Pelegrijem, dok je ostatak porodice ostao u Srbiji, gde su bili smešteni u Novom Sadu.

Pogledajte u videu na početku teksta i kako izgleda vila Siniše Mihajlovića, kao i u foto galerijama koje su u prilogu:

Pogledajte i neke od detalja i unutrašnjost kuće:

Pogledajte i fotografije Mihine porodice koja uživa u ovom ambijentu na Sardiniji:

Video: Mađarica, Čehinja, Hrvatica i Ruskinja grme, a Slovakinja baca na kolena: Najlepše novinarke na EURO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA