≫ 

Engleska fudbalerka tuži sajt za odrasle zbog objavljivanja njenog snimka seksa

Imala je 18 godina kada se 2014. snimala tokom seksualnog odnosa

  • 3
Leigh Nicol Foto: Instagram/leighnicol

Fudbalerka Kristal Palasa Li Nikol jedna je od 34 žene koje će tužiti "MajndGik", kompaniju koja je vlasnik popularnogvsajta "Pornhub", a nakon što je na tom sajtu za odrasle objavljen njen video snimak seksa bez saglasnosti.

Iako je pravni postupak pokrenut u SAD-u, Nikol, koja je poreklom iz Škotske, jedna je od tri Britanke koje učestvuju u tužbi.

Nikol je imala 18 godina kada se 2014. snimala tokom seksualnog odnosa. Taj video joj je kasnije ukraden u sklopu hakerske akcije na "iCloud-u", da bi pet godina kasnije bio postavljen na platformama u vlasništu kompanije "MajndGik".

Sada 25-godišnja Nikol kaže da zbog tog snimka prolazi kroz pravi pakao.

- Čak i danas kada se pogledam u ogledalo osećam sramotu jer je taj video objavljen i nije više deo moje privatnosti. Veliki deo populacije je video nešto što nije trebalo da vidi. Osećam sramotu, ali i mučninu, a imam i psihičke probleme. Osećam kao da više niko ne želi da bude moj muž, jer se ovaj video povezuje sa mnom - izjavila je Li Nikol.

Inače, "Pornhub" dnevno beleži oko 130 miliona poseta, a Nikol kaže da nakon što je video uklonjen sa njihovog sajta, on se ubrzo pojavi na nekom drugom.

Navodno, 14 od ukupno 34 žene koje se pominju u tužbi, mogle bi da dobiju odštetu od nekoliko stotina miliona dolara, pošto su bile maloletne kada su snimci aploudovani bez njihovog znanja na sajtu za odrasle.

Video: Meksička Kim Kardašijan ima i svoj video za odrasle: Zaboravićete na Diletu Leotu zbog nje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA