Borjan odveo Snežu u rajski smeštaj od 1.200€ za noć: Iz sobe izlaze u svoj bazen s pogledom na more

Kapiten Zvezde posle naporne sezone i obaveza u reprezentaciji Kanade konačno dobio priliku za predah

  • 12

Poslednjih godina je Milan Borjan sa svojom suprugom Snežanom često letovao na Maldivima i u Dubaiju, ali je ovoga puta odlučio da promeni destinaciju za odmor. Tako je za ovo leto s porodicom otputovao u Bodrum u ekskluzivnom hotelu LuJo, u kojem imaju deluks smeštaj.

Na sajtovima za rezervisanje smeštaja smeštaj u ovom hotelu i ovakvom smeštaju sa "ol inkluziv" uslugom za noć košta 1.200 evra za dvoje s detetom.

Borjan je na letovanje krenuo sa suprugom Snežanom, a tu je i njihov sin Filip, a njegova supruga je već objavila nekoliko snimaka iz sobe, kao i sa plaže, gde se vidi u kakvom luksuzu će uživati narednih dana.

Borjanu je ovo bio prvi odmor posle naporne sezone sa Zvezdom u kojoj je bio jedan od najboljih igrača tima koji je osvojio duplu krunu i prezimio u Evropi. Nakon toga je sa Kanadom imao nedavno obaveze u kvalifikacijama za Mundijal, gde je takođe bio uspešan i izborio je istorijski baraž za Mundijak u Kataru, pa je sebi dao oduška da odmori i uživa u najboljem mogućem smeštaju.

U sobi ih je dočekao skupoceni šampanjac Moet, kao i desert u vidu jagoda s čokoladom. Umesto običnog balkona, iz sobe se izlazi u privatni bazen koji ima divan pogled na more.

Pogledajte i sami sve to u galeriji koja je pred vama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    21. jun 2021 | 15:49

    Hahaha... Svi oni odoše na skupa rajska odmarališta, a budale se i dalje tuku na tribinama i ulicama zbog njih. Koliko treba biti malouman za tako nešto, pa ni jedan fudbaler ne može da se seti imena nekog navijača koji je dobio dobre batine, ali svi znaju gde će da letuju, a navijači... pa zna se, na Adu, Dunav, Savu, Moravu...

  • Darko

    21. jun 2021 | 14:59

    Plastika koliko hoćeš

  • Lea

    21. jun 2021 | 14:04

    Sneza Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA