Novak prodao penthaus u Majamiju i ozbiljno zaradio: Bolju spavaću sobu i kupatilo dugo niste videli

Ispostavilo se da je ulaganje u nekretnine dobar biznis, bar u ovom slučaju

  • 5
Novak Đoković, Majami stan, Ejti seven park

Foto: Profimedia/Grosby Group

Novak Đoković je prodao svoj luksuzni penthaus u Majamiju, koji je kupio 2019. godine u elitnom naselju "87 park". Novak je prema izveštaju američkih medija ovaj stan kupio 2019. godine za 5,8 miliona dolara, a tri godine kasnije prodao ga je za 6 miliona dolara, čime je ostvario zaradu od 200.000 dolara.

Ovaj stan u Majamiju na obali Majami biča nalazi se u zgradi koju je dizajnirao čuveni italijanski arhitekta Renco Pijano.

Ipak, Novak u poslednje vreme i nije previše boravio u Majamiju, gde dve godine zaredom nije bio zbog pandemije korona virusa, a u poslednje vreme je imao ozbiljnija ulaganja u Srbiji, pre svega u svojoj teniskoj akademiji, a kupio je i luksuzno imanje na Kosmaju od Karića kojem predstoji veliko uređivanje.

Stan u Majamiju imao je tri sobe, tri kupatila i ukupno 207 kvadrata, uz prostranu terasu od 160 kvadratnih metara sa koje se pruža nestvaran pogled na okean.

Generalno se iz čitavog stana pruža savršen pogled, jer je prostran i svetao sa svih strana, pa se pogled na okean pruža i iz spavaće sobe i kupatila, što daje posebnu čar ovom stanu.

Identitet kupca Novakovog stana nije otkriven, a nema sumnje da će uživati u pravom luksuzu koji nudi ovaj penthaus.

Pogledajte u nastavku i fotografije:

Video: Novak uz šampanjac proslavio istorijsku pobedu na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    21. jun 2021 | 14:54

    Obzirom da je od kupovine prošlo dvije godine,imajući u vidu inflaciju-pad vrijednosti novca uopšteno i plaćeni porez koji sigurno nije mali za takvu nekretninu, ne može se baš reći da je zaradio.Prije će biti da mu se nije isplatilo dalje držanje tako skupe nekretnine.

  • Tt

    21. jun 2021 | 14:43

    Koja zarada, ko zna koliko su bile rezije za to

  • novi beograd

    21. jun 2021 | 16:55

    Drugo , na to treba platiti porez na prodajnu vrednot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA