Gde su preplanule najlepše žene srpskog fudbala? Jedna već drugi put na moru, jedna na kosidbi...

I devojke koje su prepoznatljiva lica Superlige Srbije iskoristile pauzu u klubovima da odahnu

  • 5
Sanja Kružević, Marina Buljovičić, Tatjana Šajković, Biljana Obradović Foto: Instagram sanjabebaaa/marapit/biljanacity, Nikola Tomić

Pauza u prvenstvu dobro je došla najatraktivnijim ženama srpskog fudbala, a pred početak priprema mogli smo da vidimo i da su neke od njih lepo preplanule.

Neke su i dalje na moru, i to po drugi put, kao što je slučaj sa portparolkom Vojvodine, Sanjom Kružević, koja je već drugi put na moru.

Danas smo mogli da vidimo i portparolku Zvezde Tatjanu Šajković, koja je vidno preplanula, pa je verovatno i ona iskoristila pauzu da ode na more. Pošto nije aktivna na društvenim mrežama, nema i fotografija sa plaže kao što to rade ostale atraktivne žene srpskog sporta.

I portparolka Partizana Biljana Obradović podelila je fotografiju sa mora, gde je "punila baterije" pre odlaska na pripreme u Sloveniji.

Interesantan odmor imala je Marina Buljovčić, portparolka Vojvodine, koja je odlučila da obiđe vojvođanske krajeve, pa je tako viđena na jednoj kosidbi u Bukovcu, nadomak Novog Sada, gde se i sama dohvatila kose, a objavila je i nekoliko fotografija sa krstarenja Dunavom kod Sremskih Karlovaca.

Voditeljke Arene zadužene za Superligu, Jovana Guzijan i Dijana Čolović, otišle su do Boke Kotorske, gde su obišle nekoliko mesta u "nevesti Jadrana".

Pogledajte u nastavku i njihove fotografije:

Sanja Kružević

Biljana Obradović

Marina Buljovčić

Tatjana Šajković

Jovana Guzijan i Dijana Čolović, voditeljke Arena Sport televizije

Video: Mađarica, Čehinja, Hrvatica i Ruskinja grme, a Slovakinja baca na kolena: Najlepše novinarke na EURO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Панта

    24. jun 2021 | 14:21

    После напорних дана,заслужиле одмор,док се мушки боре на првенству Европе,бар оне нека одморе.Ууу изгледа да сам промашио спорт.

  • 🥰

    24. jun 2021 | 15:10

    Sanja Kružević 💪👍

  • Deki

    24. jun 2021 | 18:18

    Potpisao bih za Vojvodinu zbog Sanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA