≫ 

Obožava Dinamo i poručuje sa Balkanijade: Volela bih Zvezdu u LŠ, da gledam meč na Marakani

Ivana Lončarek je jedna od najatraktivnijih atletičarki na Balkanijadi, a svoju ljubav prema Modrima ne krije

  • 2

Ako je Slovenka Neja Filipič "obeležila" prvi dan Balkanijade u Smederevu, onda nema sumnje da je dan kasnije u centru pažnje bila i Hrvatica Ivana Lončarek.

Nije uspela da osvoji medalju u trci na 100 metara sa preponama, bila je peta u konačnom plasmanu od 14 takmičarki, ali je pažnju privukla zbog svog atraktivnog izgleda.

U to se možemo uveriti i kada "bacimo pogled" na njen Instagram profil, gde Ivana s vremena na vreme okači provikativne fotografije, a tamo smo pronašli i da je veklika navijačica Dinama iz Zagreba.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ivana Lončarek (@i.lo_)

Otuda i ne čudi što je u kratkom razgovoru za Telegraf jedno od pitanja za Ivanu bilo vezano za tu ljubav prema Modrima koji bi ovog leta mogli da budu potencijalni rivali Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Sigurno bi bila dobra tekma, atmosfera, navijačka. Pa zašto da ne? Ne treba mi veliki razlog da dođem u Beograd. Dolazim i na takmičenja i na pripreme u dvoranu ovde - rekla je Ivana koja se osvrnula na Balkanijadu:

- Trčala sam najbolji ovosezonski rezultat, tako da sam tim zadovoljna, ali nisam zadovoljna zato što sam prvi deo trke loše optrčala. Osećam da mogu bolje, ali nikako da se podogi trka. Moram da kažem da je ova staza dobra, dobro se može trčati i dobro su na kraju ispali rezultati. Super je, baš je dobra atmosfera, malo je drugačije nego do sada. Danas je bila poslednja prilika za OI, nedostajalo mi je oko 30 poena.

U nastavku možete pogledati i njene atraktivne fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA