≫ 

Siniša Mihajlović se "oženio" po 3. put, pogledajte fotke sa fešte u Italiji

Miha i Arijana su ovoga puta, posle građanskog i crvkevnog venčanja u Srbiji, "obnovili zavete" i u katoličkoj crkvi

  • 8
Siniša MIhajlović Printskrin: Instagram

Ako pitate Sinišu Mihajlovića, verovatno će vam reći da je ovo leto jedno od najlepših u njegovom životu - pre svega zbog činjenice da je imao dosta slobodnog vremena koje je proveo sa porodicom, kao i zbog saznanja da će postati deda!

Pored toga, trener Bolonje je proslavio 25 godina braka sa Italijankom Arijanom Rapaćoni, i to tako što je "srebrnu svadbu" ponovo krunisao pred Bogom.

Naime, Mihajlović i Arijana su svoju ljubav ponovo krunisali pred Bogom, ovoga puta u katedrali, jer su sada već davne 2005. godine imali crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. S druge strane, u građanski brak su stupili 28. juna 1996. godine.

- Oduvek je bila uz mene i imala je više hrabrosti nego ja. Bez nje ne bih bio čovek kakav sam danas - svojevremeno je Mihajlović rekao za svoju suprugu u koju se zaljubio na prvi pogled:

- Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice kojoj sam odmah rekao: "Poručite Arijani da ću je danas oženiti ako želi. Ukoliko neće danas, onda može i sutra."

Mihu i Arijanu je te 2005. godine u Sremskim Karlovcima bla­go­slo­vio vla­di­ka srem­ski Va­si­li­je, a o tadašnjoj fešti pričalo se danima.

Bračni par Mihajlović je i sada priredio zabavu u "Porto Ćervu" za porodicu i prijatelje, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u fotografijama ispod:

Video: Grmi Severina na Mihinoj jahti, al grmi i Mihina žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA