≫ 

Brazilka šokirala novom tetovažom Mesija: Tatu majstor ostao u čudu kada je Suzi skinula gaćice...

Kortezova odlučila da Mesijev lik istetovira na analnom otvoru

  • 3
Suzi Kortez

Printskrin: Instagram/suzy.official2021

Suzi Kortez, pobednica takmičenja mis bum bum 2019. godine i velika navijačica Barselone, ponovo je iskoristila lik i delo Lionela Mesija kako bi privukla pažnju javnosti na sebe!

Ovoga puta je nadmašila i samu sebe, jer je u čast trijumfa Argentine i Mesija na Kopa Amerika istetovirala lik pomenutog fudbalera na analnom otvoru.

Suzi već ima istetoviran lik Mesija u blizini međunožja, a ovaj put je odlučila da ode korak dalje i zbog zarade na "Onlyfans" mreži, sajt za odrasle na kom ova Brazilka zarađuje novac.

Suzi mesečno naplaćuje pretplatu od pet dolara za sadržaj na pomenutoj platformi gde iz "najboljeg ugla" možete videti na koji način je istetovirala Mesija na analnom otvoru.

U međuvremenu je na društvenim mrežama podelila video (možete ga pogledati OVDE) na kojoj se kratko vidi kako "tatu majstor" pravi svoje remek delo.

Kortezova je, inače, poznata i po tome što se javno nudila Mesiju koji je morao da je blokira na društvenim mrežama, a vi u nastavku možete pogledati neke njene eksplicitne fotografije:

Video: Mili istetovirao Maradonin lik i pohvalio se na Instagramu: Najveći si Dijego

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA