≫ 

Jedna ima golo međunožje, druge dve "grme" u tangama: Perverzan odmor igrača Junajteda sa 3 lepotice

Sančo i Rašford su privukli veliku pažnju zbog društva koje su imali na plaži

  • 4
Džejdon Sančo, Markus Rašford odmor Foto: Profimedia/BACKGRID

Tek što je promovisan kao novi fudbaler Mančester junajteda, engleski reprezentativac Džejdon Sančo, zajedno sa novim saigračem Markusom Rašfordom, odleteo je na Bahame kako bi "dopunio baterije" pred obaveze koje ga čekaju u novom klubu.

Sančo je za 73 miliona funti nedavno stigao iz Borusije u Junajted, a veliki transfer proslavio je tako što je privatnim avionom odleteo sa Rašfordom na ostrva Turks i Kaikos.

Tamo im se pridružila i nekolicina muških prijatelja, među kojima je i poznati reper Krept. Kao i tri atraktivne devojke koje su privukle veliku pažnju paparaca.

Britanski mediji pišu da je jedna od njih Saša Elese, bivša Kreptova devojka s kojim ima dete, dok identitet druge dve nije poznat. Ali jeste to da su izgledale veoma perverzno na plaži.

Jedna od njih je imala minijaturni tanga kupaći, dok je druga ostavila golo međunožje prekriveno samo laganom tkaninom koja je visila sa letnje haljine.

Rašford i Sančo su, inače, nedavno bili tragičari reprezentacije Engleske u finalu EP. Ušli su sa klupe da šutiraju u penal seriji i obojica su promašili. Međutim, sudeći po ovim kadrovima sa plaže, vrlo brzo su zaboravili te košmarne dane.

Video: Srpske sportistkinje gore na plažama: U bikinijima prže jače od Sunca usred jula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA