≫ 

Mesi snimao svoju ženu u teretani, Antonela pokazala savršenu zadnjicu

Argentinac iznenadio snimkom, s obzirom na to da se inače ne eksponira na ovakav način

  • 11

Dok navijači Barselone željno iščekuju da Lionel Mesi potpiše novi ugovor sa klubom, argentinski napadač je danima unazad uživao sa porodicom na godišnjem odmoru posle napornog leta u kom je sa nacionalnim timom osvojio Kopa Amerika!

Pre nekoliko dana su "uhvaćeni" kako odmaraju u Majamiju, gde je njegova supruga Antonela Rokuzo dominirala u kupaćem kostimu na plaži, a Mesiju se očigledno sviđa sam pogled na nju s ozbirom na to da ju je snimao i kada vežba.

Video snimak iz teretane, kada Antonela u oskudnom gornjem delu i uskim pantalonama vežba i tom prilikom pokazuje savršenu guzu, Mesi je podelio na svom Instagram profilu koji prati 237 miliona ljudi.

Vredi pomenuti i to da je Mesi nedavno bio u centru pažnje zbopg tetovaže Suzi Kortez koja je na svom analnom otvoru istetovirala njegov lik.

Takođe, Kortezova je toliko zaluđena Mesijem da je njegova supruga Antonela svojevremeno tražila da je Leo blokira na društvenim mrežama.

Gledajući Antonelu kako izgleda, teško da bi Mesija iko mogao da navede da "skrene s puta."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA