≫ 

Nejmar okružen lepoticama na jahti: Na jednu je posebno bacio oko, a svi komentarišu njegov stomak

Brazilac uživa na odmoru na Ibici

  • 5
Nejmar

Foto: Profimedia/Backgrid UK

Brazilac Nejmar uživa na odmoru na Ibici gde je na jahti okružen članovima svoje porodice, prijateljima, a neizostavne su i lepe devojke, koje ga prate tokom čitave karijere.

Sudeći po fotografijama koje su zabeležili paparaci, Nejmar je lepo raspoložen, nasmejan, uživa u lepom društvu, a posebno mu godi pažnja koju ima od jedne atraktivne brinete, sa kojom je imao i razmenu nežnosti.

Posebno je na nju Nejmar bacio oko, snimljen je kako s njom u nekoliko navrata priča i kako je mazi, ali ni druge devojke ga ne ostavljaju na miru tek tako, pa su ga u jednom momentu okružile tri.

Ono što takođe upada u oko jeste i da se Nejmar malo opustio, pa je vidljivo i da je pustio stomak i da kuburi s viškom kilograma, koje će morati da reši što pre, jer već za vikend počinje prvenstvo Francuske.

Pogledajte i sami fotografije sa jahte koje su snimili paparaci:

Zvezda večeras (21.00) čeka Šerif i želi da stekne kapital i mirno otputuje na revanš u Moldaviju. Kvota na keca je 1,40, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Šerif.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA