≫ 

Devojka bivšeg igrača Zvezde dominira u kupaćem na meksičkim plažama

Doduše, bez svog voljenog koji se "muči" u dresu Arisa

  • 0
Antonela Karizo

Foto: Instagram/anto.carrizo

Otkako je 2020. godine napustio Crvenu zvezdu i vratio se u Aris, argentinskom vezisti Mateu Garsiji definitivno ne cvetaju ruže kada je u pitanju teren!

Potvrda za to je i nedavni crveni karton koji je dobio na meču sa Astanom, posle kog su Kazahstanci na produžetke izbacili Grke i prošli u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Konferencija.

Ušao je Garsija u igru u 66. minutu, posle 120 sekundi je dobio jedan žuti karton, a zatim i drugi u finišu meča koji je Aris izgubio posle gola koji su primili u 121. minutu.

Mateo Garsija

Garsija u dresu Zvezde Foto: Marko Jovanović

Za razliku od terena, na ljubavnom planu Argentinac i dalje odlično gura - mada mu je verovatno teško što nije sa devojkom Antonelom Karizo koja poslednjih dana dominira u kupaćem na meksičkim plažama.

Antonela je uz Matea bila i tokom njegove epizode u Beogradu i često je bila gost na utakmicama crveno-belih gde je privlačila pažnju navijača. Unastavku možete pogledati i Antoneline fotografije sa letovanja u Meksiku:

Video: Srpske sportistkinje gore na plažama: U bikinijima prže jače od Sunca usred jula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA