≫ 

Evo ko je atraktivna plavuša koja je gledala Partizanov meč iz lože: Devojka je zvezde Sočija

Keviam Kazo nije mogla da "pobegne" kamerama

  • 3

Iako na meču između Sočija i Partizana (1:1) publika nije bila dozvoljena, domaćin je imao minimalnu podršku sa tribina u vidu "prijatelja" kluba koji su zauzeli mesta u loži.

Među njima je bila i atraktivna plavuša Keviam Kazo, supruga Sočijevog Kristijana Noboe, koja je privukla veliku pažnju s obzirom na to da ju je kamera nekoliko puta zumirala.

U pitanju je bivši top model koja sada više zarađuje od Instagrama, a koja je u vezi sa Noboom, strelcem jedinog gola za Soči, od početka 2020. godine.

Noboa iza sebe već ima brak sa Olgom Romanovom, s kojom ima i dvoje dece, da bi u međuvremenu pao na čari Keviam koja je, inače, veliki fudbalski fanatik.

Veliku pažnju je privukla tokom Mundijala u Rusiji, a ruski mediji pišu i da obožava tenis, te da je radila neke kampanje vezane za "beli sport." U nastavku možete i pogledati zbog čega je Noboa "pao" na Keviam.

Video: Derbi na terenu, ali bogami pršti i na tribinama: Ko ima lepše žene i devojke - Španci ili Italijani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eee

    5. avgust 2021 | 21:37

    To je najvaznije

  • DARKO 100%

    5. avgust 2021 | 21:17

    Nekad bi stari ljudi govorili pravo dobra RASNA PLAVUSA,je oni su za dobre kobile i njihove lepote i energije cesto to i prenosili na devojke koje se isticu svojom bozanskom lepotom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA