≫ 

Lepotice koje umeju s jajastom loptom: Atraktivne reporterke obeležile NFL premijeru

Nova sezona američkog fudbala uveliko privlači pažnju gledalaca

  • 0
Kristen Rodgers, Stacey Dales, Jenna Laine, Maria Martin Foto: Tanjug/AP, Instagram/kristenerodgers/staceydales/jennalaineespn/maria__martinn

Počela je nova sezona u jednom od najpopularnijih sportova na svetu - američkom fudbalu (NFL). Sa novom sezonom, došlo je i pregršt novih reportera, ali ovoga puta, žene definitivno vladaju ovim poslom. Sve je to prokomentarisala i Džena Lejn, devojka koja je zadužena za izveštavanje s utakmica Tampa Bej Bakanirsa.

Kada je reč o evropskom sportu, na sam pomen fudbala, prve asocijacije su reporterke poput Dilete Leote koje uspeju da privuku i one ljude koji nisu baš "zagriženi" za fudbal.

Reprterka kanala ESPN, Džena Lejn, sarkastično je prokomentarisala da sport postaje previše isfeminiziran zbog prevelikog prisustva žena, pa je upitala da li im se sviđa roze odevna kombinacija.

- Čula sam da neko kaže kako fudbal postaje previše feminiziran sa svim ovim ženskim reporterima. Ne mislim da je tako, a šta vi mislite o ovoj barbi roze boji?

Džena je usko specijalizovana za praćenje tima koji je prethodne sezone uspeo da osvoji šampionski prsten, a kada i ostali vide kako ona izgleda, sigurno je da će Tampa Bej Bakanirsi dobiti još fanova koji dolaze iz Srbije.


Ovaj njen tvit nije prošao neopaženo, te je dobila i podršku od nekoliko svojih koleginica koje su nastojale na tome da dokažu da one mogu biti podjednako dobre, te da ne postoji razlog zašto bi postojala ta distinkcija između muškaraca i žena u ovom sportu.

Kristin Rodžers

Prva osoba koja je pružila neki vid podrške gorepomenutoj Dženi je bila Kristin Rodžers, novinarka "Tagbroda", koja je za sebe kaže da je zaljubljenik u golf.

Pored golfa, njen drugi omiljeni sport je tenis, kojim se i sama bavila tokom svog života i pre nego što je postala reporterka.

Takođe, Kristin je radila i na Foks Njuzu, pre nego što je odlučila da se vrati i preseli bliže porodici. U galeriji ispod možete videti kako izgleda ova lepa novinarka.

Maria Martin

Nije Kristin jedina devojka koja je stala u odbranu svoje koleginice, pored nje, komentar je ostavila i Maria Martin, devojka koja je, kako kaže, venčana sa sportom.

Maria Martin radi na čuvenoj američkoj televiziji NBC, a s obzirom na to da je iz Atlante, osim NFL-a prati i ekipu Atlanta Hoksa u NBA ligi, gde nastupa i naš Bogdan Bogdanović.

Stejsi Dejls

Poslednja, ali ne i najmanje bitna osoba koja je komentarisala tvit i pružila podršku mlađoj koleginici je Stejsi Dejls.

Dejls je nekadašnja košarkašica i osoba koja je 2002. godine izabrana kao treći pik na draftu u WNBA ligi.

Posle pet godina u košarci, odlučila je da završi karijeru, te da započne novu - kao novinarka.

Sada radi kao reporter NFL utakmica za kanal "NFL Network", a ujedno i kao košarkaški izveštavač za "Foks Sports".

Video: Bez njih utakmice Superlige su nezamislive: Lepotice u koje svi gledaju svakog vikenda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA