Trening Ramosove žene za manje od 24 sata pogledalo preko pola miliona ljudi, uverite se i zašto

Pilar Rubio nastavlja da oduševljava muški deo populacije

  • 0

Ukoliko se pitate zašto je Pilar Rubio jedna od najatraktivnijih supruga fudbalera, nema sumnje da je odgovoro leži u ljubavi koju ova voditeljka gaji ka treninzima!

Naime, supruga Serhija Ramosa je poznata po tome što dosta vremena proovodi u teretani, a njen poslednji video treninga za manje od 24 sata pregledalo je više od pola miliona ljudi.

- Punjenje baterija za vikend koji sledi - napisala je Pilar u opisu video snimka koji je okačila na Instagram, a koji možete videti na početku teksta.

Pilar je nedavno izdala i knjigu "Moja metoda za zdrav život" u kojoj govori o ishrani, treningu, seksologiji, psihologiji i fizioterapiji, a istu je opisala kao "priručnik namenjen svim ženama u različitim životnim fazama."

Pilar je majka četvorice sinova i ističe da joj je promena određenih navika promenila i sam život, a podsetimo da je pre 16 godina bila u centru pažnje medija u Španiji zbog snimka koji se pojavio u javnosti, a na kom je manekenka i TV zvezda izvodila striptiz.

U nastavku možete pogledati i neke njene fotografije i uveriti se zašto je Pilar jedna od najatraktivnijih žena fudbalera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA