≫ 

Velika podrška stiže za Đokovića: "Uz dužno poštovanje, Federer i Nadal nisu bili ni blizu"

Lepe reči joga instruktorke za prvog reketa sveta

  • 0
Ana Abramova Moro

Printskrin: Instagram

Ana Abramova Moro, poznata joga instruktora, jedna je od onih koja je pružila veliku podršku Novaku Đokoviću posle poraza u finalu US Opena!

Ana je rodom sa Mauricijusa, udata je u Ukrajinu za teniskog trenera Sergeja Abramova, a nedugo posle Noletovog meča protiv Danila Medvedeva je poručila:

- Kakvo nerviranje na US Openu. Veliko poštovanje prema Đokoviću. To nije bio njegov dan, ali jeste božanska godina. Bila je to neverovatna sezona - napisala je Ana na Instagramu i dodala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Abramova / Moro (@anna_life_journey)

 

- Moramo da pamtimo da je Đoković osvojio četiri velika takmičenja zaredom. Ostatak ove sezone u 2021. godini je bio magiča, pogotovo onaj epski treći set protiv Nadala u Parizu koji je jedna od najvećih setova svih vremena. Uz svo poštovanje, niko nije došao tako blizu Lejvera. Čak ni Federer i Nadal. Želim mu svu sreću sledeće sezone.

Uprkos tome što je izgubio finale US Opena, Đokković je uvećao prednost na ATP listi i skoro sigurno će godinu završiti kao najbolji teniser sveta. A onda, kao što Ana indirektno kaže, juriš po 21. Grend slem.

Video: Novakove suze obišle svet i rastužile sve prisutne na US Openu: Da srce zaboli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA