≫ 

Ova 3 igrača Brage imaju najatraktivnije žene: Jedan najveća pretnja Zvezdi, drugi bio na poternici

Ove lepotice neće biti na Marakani, ali definitivno hoće u decembru na revanšu

  • 0
FK Braga Printskrin: Instagram

Abel Ruiz, Jan Kouto, Lukas Pjazon... trojica fudbalera Brage koji verovatno imaju i najatraktivnije devojke u taboru narednog rivala Crvene zvezde u Ligi Evrope!

Ruiz je verovatno i najzvučnije ime portugalskog tima i od njega preti najveća opasnost Zvezdi, a već nekoliko godina je u vezi sa Andreom Perikas - personalnim trenerom i fizioterapeutom.

Kouto je brazilski defanzivac koji je na pozajmici iz Mančester Sitija, prethodnu sezonu je igrao u Đironi, dok je njegova izabranica Fabijana Hese koja privlači veliku pažnju zbog svojih "atributa."

Što se tiče Pjazona, on je sa Bragom potpisao ugovor u januaru ove godine. Bio je igrač Čelsija devet godina, s tim što je menjao klubove na pozajmicama, a prati ga i priča iz 2015. da ga je kanadska policija tražila zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanja i zbog čega je bio na poternici. Brazilac je u vezi sa Poljakinjom Elizabet Kalavec s kojim nije u braku, ali imaju dete.

Zvezda i Braga će Ligu Evrope otvoriti utakmicom u četvrtak veče (18.45), dok je duel u Portugaliji na programu 9. decembra. Nema sumnje da će pomenute lepotice tada biti na tribinama Gradskog stadiona u Bragi.

U nastavku možete pogledati i fotografije pomenutih devojaka fudbalera Brage:

Fabijana Hese


Andrea Perikas

Ela Kavalec

Video: Trening Ramosove žene za manje od 24 sata pogledalo preko pola miliona ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA