Nije novi trend, već recept za srećan brak: Fudbaleri sa kuguarkama, neke varale muževe s njima

Posmatrajući svetski fudbalski džet set, možemo reći da ima dosta parova u kojima je partnerka po nekoliko godina starija od svog partnera i da je to u stvari recept za veliku ljubav i uspešnu vezu i brak

  • 0

Tokom poslednjih desetak godina možemo reći da je srušena neka predrasuda ili da tako nazovemo "društveno prihvatljiva norma" o tome da nije baš poželjno da muškarci budu sa dosta starijim devojkama.

Čak bi se sada moglo reći da je to postalo i neka vrsta trenda, posebno u takozvanom javnom životu, gde sve češće viđamo parove u kojima je žena starija od svog partnera i više od deceniju u bilo kojim sferama društva.

To nije zaobišlo ni fudbalere, iako je do sada važilo da se zvezde travnatih terena uglavnom povezuju sa mlađim devojkama raznoraznih zanimanja.

Međutim, posmatrajući svetski fudbalski džet set, možemo reći da ima dosta parova u kojima je partnerka po nekoliko godina starija od svog partnera i da je to u stvari recept za veliku ljubav i uspešnu vezu i brak.

Mi smo upravo zato izdvojili nekoliko najpoznatijih fudbalskih parova u kojima su svetski fudbalski asovi oženili starije žene od sebe i njihovi brakovi ne da opstaju, već su izuzetno srećni i ljubav im cveta.

Koji su to fudbaleri i njihove žene možete pogledati u videu na početku ovog teksta, a možete primetiti i jednu interesantnu stvar da ih najviše ima iz jedne zemlje koja je fudbalska velesila.

Video: Derbi na terenu, ali bogami pršti i na tribinama: Ko ima lepše žene i devojke - Španci ili Italijani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA