≫ 

Ronaldo zbog ovaca napustio vilu od 6 miliona i preselio se u duplo jeftiniju

Portugalac vrlo brzo pronašao novo "utočište"

  • 4
Cristiano Kristijano Ronaldo Andy Cole kuća Nova kuća Kristijana Ronalda Foto: rightmove.co.uk

Samo 23 dana nakon što se uselio u vilu vrednu šest miliona funti, napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo odlučio je da se preseli u duplo jeftiniju!

Britanski mediji pišu da je Ronaldo izabrao vilu od tri miliona funti koja je u vlasništvu nekadašnjeg fudbalera Junajteda Endija Kola, a razlog njegove selidbe su navodno ovce.

Naime, Ronaldo je imao ogrmono imanje koje se "graničilo" sa državnim zemljištem na kom je skoro svakog jutra boravilo stdao ovaca, a koje je glasnim blejanjem budilo Portugalca i njegovu porodicu.

- Ronaldo je profesionalac kiji pridodaje veliki značaj odmoru, te je odlučio da je najbolje da se preseli - prenosi "San" reči izvora bliskom igraču.

Nova kuća se nalazi u Češhajru, mestu udaljenom od Mančestera oko 50 minuta. Ima bazen, bioskopsku salu, sedam spavaćih soba, četiri garaže, sigurnosne kamere i električne kapije koje olakšavaju posao obezbeđenju. Takođe, ima i velike vrtove.

Mediji takođe pišu da Ronaldo jedva čeka da se konačno skuće kako bi mogaod a izađe sa Georginom u Mančester i pokaže joj svoje omiljene lokacije.


Video: Pogledajte terasu Kristijana Ronalda: Bazeni, đakuzi, i pogled na ceo grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA