Mekgregor na štakama došao na bejzbol meč, smejao se pred bacanje, a onda se izblamirao kao nikad

Bolje mu definitivno idu borilački sportovi

  • 0
Konor Mekgregor, bejzbol Foto:

Najpopularniji MMA borac Konor Megregor, bio je gost MLB meča između Čikago Kabsa i Minesota Tvinsa na meču koji je održan na Vrigli Fildu u Čikagu.

Iako se oporavlja od teškog preloma noge, pa i dalje koristi štake, Mekgregor je došao da bude specijalni gost meča i trebalo je da izvede počasno bacanje pre početka meča.

Međutim, Mekgregor je bejzbol loptu bacio nekoliko metara dalje od udarača, pa je prava sreća da nije pogodio nekoga ko je bio oko njega, koga je mogao ozbiljnije da povredi.

Mekgregor se na ovo blamantno bacanje nasmejao i sam i dobro raspoloženje ga nije napuštalo. Mada, sasvim sigurno je da se više neće upuštati u ovakve izazove, jer najbolja izdanja svakako ima unutar oktagona, mada u poslednje vreme i tu ređa poraze, iako mu brojka na računu konstantno raste.

Konor Mekgregor t MMA karijere ima skor od 22 pobede i šest poraza, a poslednji je doživeo protiv Dastina Porijea, kada je i doživeo tešku povredu noge, zbog koje će nekoliko meseci biti van oktagona.

Pogledajte i bacanje Mekgregora koje je nasmejalo svet sporta:

Video: Najluđe suočavanje Mekgregora, udario Habiba pre borbe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA