≫ 

Sneža Borjan dobila 5 portreta, pa pozirala ispred kamere zbog snimanja spota

Supruga kapitena Zvezde u novom izdanju

  • 2
Snežana Borjan Printskrin: Instagram/snežafi

Iako detalji još nisu poznati, jeste informacija da će Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana, uskoro da se nađe u jednom spotu!

Upravo je Sneža to sama otkrila na Instagramu, gde je podelila nekoliko sjajnih ličnih portreta koji su je opčinili

- Ljudi, pogledajte kako je mene ova žena nacrtala. Ne znam još ko je, ali saznaću uskoro. Ovo je za potrebe snimanja spota, ovo je ludiloooo - poručila je Sneža.

Inače, Borjanova supruga je pre nekoliko dana takođe bila u centru pažnje - kada je posle večitog derbija i vređanja na svoj račun od strane navijača Partizana imala odgovor koji je uzburkao javnost.

Takođe, posle utakmice Zvezde i Brage, gde je njen suprug odbranom u finišu spasio crveno-bele, Snežana je "zakrčila saobraćaj" zbog želje navijača Zvezde da se fotografišu s njom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    27. septembar 2021 | 19:51

    А ја мислио да кува ручак...

  • Taxi2

    28. septembar 2021 | 10:14

    Vozio sam ih sa aerodroma !!! 1400 dinara ...on vadi 1500 i ceka 100 dinara kusura !???? Uz to 5 ogromnih kofera ubacio i izbacio .. Neki ljudi su Veliki i kad nemaju A nekima ne vrede milioni..da porastu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA