≫ 

Vreli septembar Vande Ikardi: Supruga napadača PSŽ-a je sa ovih 10 fotki mamila uzdahe muškaraca

Mesec je otvorila ultrabezobraznom fotkom u kupaćem kostimu

  • 0
Vanda Ikardi Printskrin: Instagram/wanda_icardi

Godinama unazad Vanda Ikardi važi za jednu od najatraktivnijih žena fudbalera i jedna od onih koje se ne libe da svoju seksualnost podele kroz društvene mreže!

Prvenstveno putem Instagrama, gde Vandine fotografije privlače veliku pažnju medija. One su najčešće na ivici dozvoljenog, mada lepša polovina napadača PSŽ-a maura Ikardija voli da se pohvali i lepo izvajanim telom iz teretane.

Vanda je tokom celog septembra "uskakala" na naslovne strane najčešće italijanskih i francuskih medija, a kada pogledamo unazad njene fotografije u mesecu koji polako ističe jasno nam je zbog čega je to tako.

Naime, Vanda je prvi dan septembra otvorila u ultrabezobraznom kupaćem kostimu koji je čini se, barem onaj gornji deo, za broj manji. Naravno tu su i fotke zategnute gospođe Ikardi iz teretane, kao i one provokativne u društvu sestre Zaire Nare.

Upravo je zbog nje pre nekoliko dana Vanda bila na udaru javnosti, jer je odlučila da za sebe uzme devojačko veče i iz Pariza odleti u Milano u šoping i noćni provod. A razlog kritika je odluka da zbog ličnog uživanja zapostavi decu i porodicu, makar i na kratko.

U nastavku možete pogledati i ostale fotografije Vande Ikardi i uveriti se zašto je jedna od najseksi žena fudbalera:


Video: Fudbaleri koji su oženili kuguarke, neke su varale muževe s njima: I to ispade recept za srećan brak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA