≫ 

Šou igrača Totenhema: Nakon pada WhatsApp-a i Instagrama, imao sam priliku da pričam sa ženom! Fina neka osoba

Mura i Larisa su očigledno proveli zanimljivo veče

  • 2
Larisa Sad, Lukas Mura Printskrin: Instagram/lariisaad

Napadač Totenhema Lukas Mura jedan je od onih koji se našalio na pad "Facebook-a", "Instagrama" i "WhatsApp-a" u ponedeljak veče, kada pomenute društvene mreže širom sveta nisu radile nekoliko sati.

Brazilac se tako "pridružio" Nejmaru koji je takođe imao zanimljivu šalu na svoj i na račun vlasnika "Facebook-a" Marka Cukeberga.

- Nakon pada "WhatsApp-a" i Instagrama", imao sam priliku da malo razgovaram sa svojom suprugom. Fina neka osoba - poručio je Mura putem Tvitera koji je jedini od društvenih mreža bio "slobodan" u ponedeljak veče.

Mura je. inače, od 2016. godine u braku sa atraktivnom Larisom Sad, s kojom ima dvoje dece. U pitanju je top model koja je Muru ''driblala'' čak devet meseci, pošto nije želela da bude samo jedna obična devojka fudbalera. Na kraju je shvatila da Lukas nije ''običan'' fudbaler i vezu su krunisali svadbom na kojoj je bilo 600 gostiju.

U nastavku možete pogledati i njene fotografije i uveriti se da Muri uopšte nije bilo teško prilikom "pada" pomenutih društvenih mreža:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    5. oktobar 2021 | 09:24

    Али најјаче је ово "схватила да није обичан фудбалер"! 😂 Чекала бато да види колико ће милиона да добије.

  • 😂😂😂

    5. oktobar 2021 | 09:11

    Ja pricao sa roditeljima, fini neki ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA