Nestvarna transformacija hrvatske boginje sporta: Od bucke na OI, do bombe u kupaćem

Sandra Perković se tokom odmora neverovatno

  • 5
Sandra Perković

Foto: Instagram.com/discus70queen/

Atletska sezona je završena, a tako su i mnoge atletičarke tek sada dobile priliku da odmore i odu na more. Među njma su mnoge rivalke Ivane Španović, koje su pokazale svoja zgodna tela, a pridružila im se i jedna od najboljih hrvatskih atletičarki svih vremena - Sandra Perković.

Iako na takmičenjima deluje izuzetno snažno, mnogi bi rekli i sa kojim kilogramom viška, jer joj je masa potrebna za što bolje bacanje diska, gde je u poslednjoj deceniji najdominantnija na svetu, kako završi sezonu i ode na plažu, tako se dešava neverovatna transformacija njenog tela i izgleda izvajano i zgodno da mnogi ne bi mogli da poveruju da je u pitanju ista osoba koja se nekoliko meseci ranije takmičila na najvećim atletskim takmičenjima.

Sandra Perković je poslednjih godina toliko medalja donela Hrvatskoj na najvećim takmičenjima, da je dobila status sportskog božanstva. Ova sezona je za nju bila neuspešna, jer nije uspela da odbrani zlato sa Olimpijskih igara u Riju, a nije čak ni osvojila medalju, pa je u suzama završila takmičenje u Tokiju.

Ipak, sudeći po fotografijama po završetku sezone, Sandri je prijalo da se oporavi uz sunčanje, more i posećivanje prirodnih lepota Hrvatske.

Sandra je u jednom od intervjua otkrila i da je ishrana zaslužna za njenu liniju.

- Prehrana mi je jako šarolika, raznovrsna. Mogu da kažem da jedem sve, ali u određenim granicama. Razvrstala sam namirnice i mislim da je to pravilo broj jedan pri unosu hrane u organizam. Nisam se puno toga odrekla, jer slatko nikad nije bilo na mojoj listi, a sve ostalo je ostalo isto - rekla je Sandra.

Pogledajte u galeriji i kako sada izgleda Sandra Perković:

Video: Srpske sportistkinje gore na plažama: U bikinijima prže jače od Sunca usred jula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    13. oktobar 2021 | 18:53

    Na instagramu se i ja transformišem za dva minuta sa mojih 110 kila na 85 čistog mišića....tako i ova dama,da to tako ide u stvarnom životu svi bi bili manekeni al jbg život nije Instagram nažalost al ljudi to izgleda teško shvataju...

  • Nemke

    13. oktobar 2021 | 17:37

    Dobraaaa

  • Djole Sm

    13. oktobar 2021 | 16:32

    Samdra Top si riba👍👍👍👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA