≫ 

Georgina ostala bez reči zbog Ronaldovog čudnog poklona od 124.000 evra

Portugalac je ovih dana bio "široke ruke"

  • 4
Georgina Rodríguez Rodrigez Foto: Instagram/georginagio

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo iza sebe ima nekoliko uzbudljivih fudbalskih dana, te otuda i ne čudi njegovo sjajno raspoloženje od kog je "koristi" imala i njegova verenica Georgina Rodrigez!

Naime, Ronaldo je posle het-trika protiv Luksemburga i ulaska u istoriju, zatim i dobijanja nagrade za igrača meseca u premijer ligi, odlučio da obraduje svoju voljenu tako što joj je kupio poklon vredan 124.000 evra.

U pitanju je Luj Viton ormarić za čuvanje nakita i skupocenih stvari kojim se Georgina u četvrtak pohvalila na društvenim mrežama - uz komentar: "Bez reči sam."

Georgina Ronaldo Printskrin: Instagram/georginagio

Inače, Ronaldova verenica se poslednjih dana nalazi u centru pažnje zbog filma o njoj koji se željno iščekuje na "Netfliksu", a gde će govoriti kako je uopšte završila u naručju verovatno najboljeg fudbalera u istoriji. Susret sa Portugalcem joj je definitivno promenio život. Pre nego što je Ronaldo ušao u radnju u kojoj je radila, Georgina je živela u zajedničkoj kući sa porodicom i zarađivala je oko 300 evra nedeljno radeći u butiku.

Međutim, Georgina je sada četvrta najbogatija žena fudbalera pošto sama zarađuje. Viktorija Bekam je prva, Šakira druga, Kolin Runi treća, dok se bogatstvo Ronaldove izabranice proteže na sedam miliona funti.

Postala je zaštitno lice određenih modnih kuća koje reklamira, a u međuvremenu je pokrenula i svoju modnu liniju. Takođe, za jednu objavu na Instagramu zna da zaradi 250.000 evra.

Video: Pogledajte terasu Kristijana Ronalda: Bazeni, đakuzi, i pogled na ceo grad

Video: Ronaldo se zatrpao snegom, a onda ga je Georgina istopila u vrelom đakuziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vele

    15. oktobar 2021 | 09:02

    Ronaldo moj, to je oko 242.000 vekni leba u pekari kod nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA