Nema te koja je njima odolela: Zavodili su sve, od anonimnih žena do zvezdi filmova za odrasle

Najveći zavodnici među sportistima koji na koju god devojku da su se nameračili ona je bila njihova

  • 2

Nije nikakva tajna da sportisti spadaju među najpoželjnije muškarce na svetu i tako je već decenijama unazad. Naravno, mnogo tu faktora utiče zbog kojih žene žude i padaju na atlete.

Počevši od njihove građe, atletskog izgleda, lepog lica, popularnosti, a naravno, nikako se ne sme ni zamenariti i materijalna situairanost, da ne kažemo "debeo novčanik", i na samom kraju i određeni status u društvu koji im sve ove prethodno navedene stvari donose.

Ipak, pojedini sportisti su uvek poželjniji od nekih drugih, što su oni sami to "obilato koristili", pa su tako osvojili veliki broj devojaka, neke su shvatali neozbiljno, neke ozbiljno i sve to im je dalo epitet zavodnika ili narodski rečeno "švalera".

Mi smo izdvojili neke od sportista koji su poznati široj javnosti kao srcolomci s obzirom da su bili u vezama sa velikim brojem devojaka. Neke veze su bile javne, za neke se saznalo tek nakon što su se završile, neke su bile usputne iliti "za jednu noć", a neke su se završavale brakovima, ali i neki brakovi nisu potrajali upravo zbog sklonosti ovih momaka da švrljaju.

Samo da napomenemo da na ovoj našoj listi ima i domaćih i stranih, te da smo se usredsredili na sportiste čije profesionalne karijere i dalje traju, odnosno, nisu otišli u penziju. Takođe, neki od ovih zavodnika su se u međuvremenu smirili i oženili, te sada vode miran porodični život.

O kojim se to zavodnicima među sportistima radi možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Najpoznatije preletačice u svetu fudbala: Devojke koje su menjale fudbalere kao od šale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA