Vanda platila da se Ikardiju hakuje telefon: Napadač PSŽ-a gubi brak zbog ove poruke?

Mediji pišu da je situacija najbliža razvodu

  • 1
Vanda Ikardi Printskrin: Instagram/wanda_icardi

Ljubavna drama Maura i Vande Ikardi, najpoznatijeg para u svetu fudbala, se nastavlja! Iako se činilo da je napadač PSŽ-a uspeo da se pomiri sa suprugom, nakon što je ova u nedelju poručila da je gotovo, mediji u Argentini ističu da će ipak doći do razvoda.

Vanda je navodno sumnjala da se nešto dešava u Ikardijevom životu i navodno je unajmila privatnog detektiva koji je hakovao Maurov telefon i tamo otkrio poruke koje je razmenjivao sa argentinskom glumicom Eugenijom Suarez.

Opet, pojedini mediji istuču da je u telefonu bila samo jedna poruka od strane Eugenije i da je sve na tome stalo, a ona glasi:

- Volela bih da vas upoznam u nekom baru u delu sveta gde vas niko ne poznaje - poručila je Eugenija navodno.

Sama glumica je priznala da uopšte ne poznaje Ikardija i da nema vreme za nove ljubavi, jer je nedavno izašla iz veze, ali Vandi očigledno nešto smeta s obzirom na to da je u ponedeljak, posle susreta sa suprugom, objavila fotografiju gde kaže da joj je bolje bez prstena.

Ikardi se u međuvremenu vratio u Pariz i biće u sastavu za večerašnji meč Lige šampiona protiv Lajpciga. Vanda, pak, nastavlja da kačio provokativne fotke na svoj Instagram profil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA