≫ 

Ikardi pravi poteze paćenika da mu Vanda oprosti: Svi pričaju šta je uradio na Instagramu

Odlučio je da otprati sve naloge i da jedino prati svoju suprugu

  • 0
Mauro i Vanda Ikardi Foto: Instagram.com/mauroicardi/

Sapunica oko Vande i Maura Ikardija dobila je novi nastavak, a moguće je i da će to biti poslednji, pošto deluje da je Vanda presekla i odlučila da stavi tačku na buran brak sa argentinskim napadačem, koji je u poslednje vreme "napadao" i van terena.

Ona je u Ikardijevom telefonu, nakon što je unajmila privatnog detektiva i hakovala mu telefon, pronašla poruke dopisivanja sa atraktivnom argentinskom glumicom, nakon čega je napustila Pariz i njihov dom i preselila se u Milano.

Ikardi je zbog nje propustio važan meč Lige šampiona uz dozvolu trenera Poketina, krenuo je za njom u Milano, a šta se dalje dešava još nije poznato.

Vanda je skinula prsten i isprozivala javno Maura, potom ga je i otpratila sa Instagrama, dok je on počeo da se ponaša poput paćenika, jer je počeo redovno da objavljuje njihove fotografije gde su u ljubavi ili zagrljeni.

Najpre je objavio kako zahvaljuje supruzi što mu je oprostila i da je najteže kada te povrede oni koje najviše voliš, a sada nastavlja sa patetičnim statusima i fotografijama u nameri da "smekša" Vandu da mu oprosti.

- Zagrli me jako, ne puštaj me nikada - napisao je uz njihovu zajedničku fotografiju kako ga Vanda grli, ali su se mnogi smejali na njegov komentar i prozivaju ga da je prevarant.

Čak je otišao i korak dalje nakon svega toga, pa je odlučio da otprati sve sa Instagrama, uključujući i svoj klub PSŽ, a jedina osoba koju prati je Vanda Ikardi.

Video: Pojavio se video gole Vande u krevetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA