≫ 

Totijeva gospođa zaboravila da obuče donji veš, fotke sa terase raspametile muškarce

Ilari Blazi u provokativnom izdanju

  • 2
FK Roma, Frančesko Toti

Foto: AP/Tanjug

Ilari Blazi, supruga legendarnog Frančeska Totija, još jednom je dokazala da je jedna od najsenzualnijih žena na televiziji u Italiji!

Voditeljka jednog šou programa trenutno odmara od obaveza, a slobodne dane iskoristila je da sa Totijem ode na romantičnu večeru gde je privukla pažnju zbog haljine koju je nosila.

Naime, Ilari je na sebi imala mcrnu haljinu sa dubokim izrezom preko leđa zbog kog se jasno videlo da Totijeva gospođa ne nosi donji veš na sebi. Takođe, haljina je bila pripijena uz njeno divno izvajano telo, a nije izostao ni skupocen nakit koji je "predvodila" Kartijeova zlatno-dijamantska narukvica.

Zanimljivo je i kako su se njih dvoje upoznali, odnosno kako je usledio fijasko na prvom sastanku.

- Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih o zid pored. Mogao sam da je ubijem u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije desilo - poručio je Toti.

Pre nekoliko godina Toti je govorio i o seksu u braku, gde je izjavama nasmejao sve:

- Uvek sam za opciju da preuzmem inicijativu u krevetu. Želim seks svaki dan po ceo dan. Međutim, moja žena se stalno žali na glavobolju. Kada se sve zbroji imamo seks tri puta nedeljno. To i nije tako loše - poručio je Toti, a vi fotografije njegove atraktivne supruge možete videti ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA