≫ 

Bivši igrač Zvezde glumi Ibrahimovića: Puška u ruci, sa radija grmi Nada Topčagić

A kod kuće ga "čeka" Plejboj zečica...

  • 0

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Blagoj Georgiev, koji je crveno-beli dres nosio u sezoni 2006/07, nedavno je privukao pažnju bugarskih medija tako što je "glumio" Zlatana Ibrahimovića na Rodopima!

Naime, Georgiev je na svom Instagram profilu podelio video snimka na kom se vidi kako se veseli uz numeru Nade Topčagić "Jutro je", kao i fotografiju sa puškom u ruci - što očigledno aludira na to da je bio u lovu.

Naravno, pesma "Jutro je" postala je neočekivani hit širom Evrope upravo zbog Zlatana Ibrahimovića koji je sa njom nastupao i na San Remu, a puštala se čak i na stadionu San Siro. Takođe, poznato je da je Zlatan strastven lovac i da je zbog toga kupio veliko imanje u Švedskoj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Bugarski mediji javljaju da je Georgiev, uz nadu Topčagić, slušao i hitove Lepe Lukić i Ane Bekute, kao i da je na planini bio sa prijateljima. Što se tiče njegove epizode u Zvezdi, popularni Blago je na 20 mečeva dao dva gola pre nego što je otišao u Duizborg na pozajmicu.

Igrao je potom za Terek, Amkar, Rubin i Orenburg pre nego što je karijeru završio 2017. godine. U braku je sa atraktivnom Zlatkom Rajkovom, bivšem Plejboj zečicom, čije fotografije možete pogledati ispod:

Video: Ludilo u Milanu: Nada Točagić došla da otpeva Ibrahimoviću Jutro je za 40. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA