≫ 

Vanda otkrila kako je oprostila Ikardiju: "Dogovorili smo razvod, a onda je stiglo pismo"

Fudbaler PSŽ-a povukao je očajnički potez i vratio svoju ženu

  • 1
Mauro i Vanda Ikardi Foto: Instagram.com/mauroicardi/

Vanda Ikardi ponovo je primila natrag svog supruga Maura Ikardija, posle kratke afere koji je imao sa manekenkom Mariom Eugeniom Suarez poznata po nadimku "Ćina" Suarez.

Podsetimo, Vanda je optužila svog supruga za prevaru, ali je kasnije sa nekoliko objava na društvenim mrežama nagovestila da pristaje da nastave njihovu vezu.

Sada je objavila i kako mu je oprostila sve, pa i prevaru.

- Koliko smo bili dobri i srećni pokazuju fotografije koje postavljam poslednjih meseci. Od onoga što se dogodilo, bila sam veoma povređena. Svaki dan sam tražila od Maura razvod.

- Kada je shvatio da nema povratka, rekao mi je da ne možemo ovako da nastavimo i da, ako je rastanak jedini način da prekinemo toliki bol, onda to treba da uradimo.

- Otišli smo kod advokata. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uslove i potpisali smo ugovor o razvodu. Sutradan mi je napisao pismo kakvo mi niko nikada nije napisao:

„Sve sam ti dao i imaš sve, nadam se da možeš biti srećna jer bi me to usrećilo.I tu sam nešto shvatila: da imajući sve, nemam ništa ako nisam sa njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš trenutak kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao porodicu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

- Bitno je da smo oboje imali slobodu da stavimo tačku na našu 8-godišnju istoriju, ali sa dušom umornom od plača, ponovo smo slobodno birali jedno drugo. Volim te, Mauro - napisala je Vanda na Instagramu.

Video: Pojavio se video gole Vande u krevetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA