Ćerka legende Junajteda je prava bomba i zbog "vrućih" fotki privlači veliku pažnju

Kao i zbog video snimaka koje kači na društvenim mrežama

  • 0

Poslednjih nekoliko dana Alisija Skols, ćerka legende Mančester junajteda Pola Skolsa, privukla je veliku pažnju britanskih medija zbog video snimaka koje je kačila na društvenim mrežama!

Nakon što je podelila u javnost kako njen otac traži gorivo u kanisteru, u danima kada je Englesku pogodila nestašica, Alisija je ovim poslednjim izazvala veliki broj negativnih konentara. Naime, na njemu se jasno vidi kako Pol "glumi grickalicu" i gricka Alisijine nokte na nogama.

Skolsova ćerka je u opisu videa napisala "istinska ljubav", a zbog zanimljivih snimaka i atraktivnih fotografija na Instagramu je prati više od 60.000 ljudi. Takođe, vredi pomenuti da Alisija ima 20 godina i da se u poslednje vreme "bacila" na sadržaj vezan za vežbanje.

 

Inače, Alisija je prošle godine napravila veliki problem porodici kada je na društvenim mrežama delila fotografije sa rođendana brata, te navukla dolazak policije. Podsetimo, tada su važila kovid pravila koja su u tom slučaju prekršena.

U nastavku možete pogledati i neke od provokativnih fotografija Skolsove ćerke koja polako, ali sigurno, počinje da zauzima bitno mesto na Ostrvu što se tiče šoutajma:

Video: Ćerke trenera koje grme na Instagramu: Jednu su muvali igrači dok je još bila maloletna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA