≫ 

Igrač Totenhema ostavio Gvardiolinu ćerku, pa proveo veče sa atraktivnim modelom

Dok mediji pišu da je Ali našao novu devojku, njegova PR služba ističe da je to bila samo "večera u Londonu"

  • 0
Nikol Beri, Dele Ali Printskrin: Instagram/nicoleindiaberry

Napadač Totenhema Dele Ali izgleda da je ostavio ćerku Pepa Gavrdiole, Mariju, posle nepunih mesec dana veze, tvrde mediji u Britaniji!

Ali i Marija su svojevremeno uhvaćeni kako se ljube u jednom londnskom restoranu i od tada kruži priča da su zajedno, ali je "San" pre dva-tri dana javio da je "ljubav pukla" i da je as Pevaca već našao novu devojku.

U pitanju je kanadska manekenka Nikol Beri s kojom je Ali takođe uhvaćen kako razmenjuje nežnosti u jednom restoranu, a upravo je "San" objavio fotografiju kako se novopečleni par drži za ruke.

To je, prema navodima britanskih medija, bio dvostruki sastanak, a Aliju i Nikol društvo su pravili defanzivac Čelsija Ben Čilvel i jedna od drugarica pomenute Nikol. Najpre su viđeni u jednom restoranu, a zatim i kako ulaze jedan od tamošnjih hotela.

U međuvremenu se oglasila i Alijeva PR služba koja je demantovala vezu fudbalera i manekenke, uz komentar da je to bila samo "večera u Londonu." Elem, to je jasan pokazatelj da je sa Gvardiolinom ćerkom sve gotovo, dok u nastavku možete videti fotografije devojke koja je provela veče sa Alijem:

Video: Srpski fudbaler otkriva kakav je Gvardiola i saigrači iz Mančester sitija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA