≫ 

Ronaldo dobija 6. dete, oglasio se s Georginom iz kreveta: Manekenka je opet trudna

Portugalac već ima troje dece od surogat majke, kao i jedno iz veze sa sadašnjom devojkom

  • 11
Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez Foto: Instagram.com/cristiano/ AP/Tanjug

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez čekaju svoje drugo i treće dete zajedničko! Ovu informaciju preneo je ekskuzivno list "Hola", dok su preneli i svi ostali relevantni španski mediji, poput Marke, Mundo Deportiva, El Paisa, da bi u međuvremenu stigla i samo potvrda ovog para!

Ronaldu će ovo biti šesto dete, pošto do sada ima Kristijana Ronalda Juniora, kao i blizance Evu Mariju i Matea Ronalda, kao i čerku Alanu Martinu. Izuzev ćerke Alane Martine, koju mu je rodila Georgina, ostalo troje dece Ronaldo je dobio od surogat majke, čiji identitet nikada nije otkriven.

Ronaldo je u prošlosti najavljivao da bi voleo da ima još dece, a sudeći po vestima u španskim medijima, želja će mu uskoro biti ispunjena. U međuvremenu se i sam fudbaler oglasio fotkom iz spavaže sobe i potvrdio da on i Georgina čekaju blizance.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Mediji u Španiji kao jednu od potvrda navode i "tizer" koji je objavljen za dokumentarac Netfliksa o životu Georgine Rodrigez, u kojem je tokom leta privatnim avionom na pitanje prijatelja o svadbi odgovorila "Ne, to ne zavisi od mene, nadam se".

Georgina ima 27 godina, mlađa je od Ronalda devet godina, sa kojim je u vezi od 2016. godine. Oni su se upznali dok je ona radila kao prodavačica u jednoj od luksuznih prodavnica jednog poznatog brenda, gde je Ronaldo došao u šoping. Već tada su pale prve varnice, koje su se izrodile u ozbiljnu vezu.

Video: Neće vam biti dobro kad vidite usporeni snimak Georgininih čučnjeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA