≫ 

Milioner iz štale: Zarađuje na konjima, troši na "zečice", bahanalije su mu stil života

Amerikanac Majkl Javarone je do ozbiljnih para došao ulaganjem u konjički sport

  • 3

Žene. Mnogo žena. I mnogo alkohola. I sve to na jahti u najskupljem autfitu. Tako živi Majkl Javarone, najpoznatiji bogataš iz sveta konjičkih trka.

Za konjske trke se u Srbiji zna samo kao bogataški sport, od davnina omiljenog za klađenje. Radi se o ozbiljnom biznisu, u kom se troše neverovatne sume.

Majkl Javarone je brzo uspeo u toj branši, osnujući štalu "IEAH" 2003. godine. Već pet godina od osnivanja je njegovo grlo "Big Brown" osvojio dve od tri velike trke u SAD - Kentaki Derbi i Priknes. "IEAH" se zatvorila četiri godine kasnije zbog finansijskih malverzacija.

Javarone je uspeo da održi svoje bogatstvo i da nastavi sa ulaganjima u konje. Plemenite životinje su mu obezbedile život pravog "plejboja". Redovno se diči svojim imućstvom na društvenim mrežama. Objave mu se zasnivaju na krugu mladih i atraktivnih devojaka, skupim pićima, odelima i nakitu, kao i prikazivanju odličnog fizičkog izgleda sa 50 godina.

Kako izgleda biti Majkl Javarone pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Brena i Boba uvek imaju kod koga da se pozajme: Kum pevačice i tenisera je milijarder

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA