≫ 

Najskuplji engleski fudbaler u centru skandala: U vezi je, a tajno se viđa sa glumicom

Griliš je navodno samo prijatelj sa Emili Atak, ali...

  • 1
Emili Atak Printskrin: Instagram/emilyatack

Umesto da se piše o njegovom učešću na utakmici protiv Albanije u petak veče, vezistu Mančester Sitija Džeka Griliša u subotu ujutro dočekala je šokantna naslovna strana na kojoj je optužen da vara sadašnju devojku Sašu Etvud!

Naime, "San" je ekskluzivno objavio priču da se Griliš mesecima dopisuje sa engleskom glumicom i TV zvezdom Emili Atak koju je upoznao preko društvenih mreža.

- Počeli su da komuniciraju preko Instagrama, da bi u međuvremenu razmenili brojeve. Džek je zvao Emili skoro svakog dana i bio je poprilično otvoren u vezi toga - navodi izvor "Sana" i dodaje:

- Postali su zaista dobri poslednjih nekolkiko meseci. Džek je čak bio u njenoj kući u severnom Londonu, dok je Emili glavna tema razgovora i igrača Sitija u svlačionici. Ipak, za sada je u pitanju jedino prijateljstvo i njih dvoje nisu prešli granicu. i vezista i ona su fokusirani na karijeru.

Griliš je, inače, ovog leta za 118 miliona evra prešao iz Aston Vile u Mančester Siti, što ga čini najskupljim engleskim fudbalerom u istoriji. Sa Sašom Etvud je u vezi još od detinjstva i za njih mediji pišu da su "novi Bekamovi."

Uprkos tome što se i dalje piše da su Džek i Saša zajedno, vredi pomenuti da je fudbaler nekoliko puta za poslednjih godinu-dve viđen u društvu drugih devojaka. Kao letos na Mikonosu...


Video: Na nju se devojke ugledaju: Partnerka poznatog fudbalera osmislila popularni način nošenja bikinija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA