"Evo vam fotke na kojima izgledam kao prostitutka": Poznata sportistkinja šokirala objavom

Verovatno i najvreliji set fotografija bivše UFC takmičarke

  • 0
Pejdž Van Zant

Printskrin: Instagram/paigevanzant

Odavno je Pejdž Vanzant prestala da zarauđuje od borbi u ringu, gde je svojevremeno bila jedna od najpoznatiji UFC takmičarki!

Međutim, u jednom trenutku je dobila otkaz i prebacila se na BKFC (boks bez rukavica) gde još ne zna za trijum, ali teško da je zbog toga potrešena. Razlog - velika zarada koju ova Amerikanka ima od golišavih fotki koje kači na "Onlyfans" platformu.

- Kada sam potpisala za BKFC, zarađivala sam više novca po borbi nego u kompletnoj UFC karijeri. Trenutno od golišavih fotki zarađujem mnogo više nego od ugovora i to je ludo. Ne želim da se dovedem u situaciju da izgubim poslovnu šansu zbog toga što imam sajt. Već me gledaju kao seks simbol u svetu i želela sam da od toga i zaradim. Imam svoj vlastiti sajt i kontrolišem šta sve ide tamo. Radila sam teško na svom telu da bih postala to što jesam. Sada to samo delim na sajtu i radim to profesionalno - rekla je Vanzantova nedavno.

U međuvremenu, svaka njena fotografija na Instagramu privlači veliku pažnju kao što je to slučaj sa nedavnom kada je sebe čak nazvala i pogrdnim imenom.

- Danas sam odradila trening rvanja. Nisam se fotkala, ali evo vam umesto toga fotografije na kojima izgledam kao k**va  -poručila je Pejdž koja iza sebe ima traumatičnu prošlost vezanu za seksualno zlostavljanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

 

Mnogi možda i ne znaju, ali Van Zantova iza sebe ima težak život koji je obeležen silovanjem. I to kada je imala 14 godina, a sve to je otkrila 2018. godine kada je izdala autobiografiju pod nazivom ''Rise: Surviving the Fight of My Life."

- Napili su me. Pokušala sam da se odbranim, ali kao da sam bila zakucana za pod. Bila sam svesna, ali mi je telo bilo mrtvo. Znala sam šta se događa, ali nisam mogla ništa da učinim. Nisam mogla da se oduprem, samo sam čekala da se to što pre završi - počela je Pejdž svoju ispovest.

Sve se dogodilo na jednoj zabavi, a u silovanju su učestvovala nekolicina momaka. Međutim, Pejdž je nakon silovanja trpela psihičko zlostavljanje, jer se školom proširila priča kako je pristala na "grupnjak". Silovatelji su "preko noći" postali junaci, a ona laka devojka. U knjizi je otkrila i da je uzimala pilule dok se ne onesvesti, jer nije imala želju za životom. Takođe, promenila je prezime.

Rođena je kao Pejdž Sleten (Paige Sletten), ali su je u školi prozvali Pejdž Slaton (Paige Slutton) što je aludiralo na to da je d**lja. Otuda je postala Van Zant.

- Znala sam pred kućom da pronađem obešene kondome za drvo, kao ukrase za Božić. To zlostavljanje mi je bilo najgore i zbog toga sam se odlučila za knjigu kako bih možda nekom pomogla - rekla je svojevremeno i dodala da joj je MMA spasio život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA