≫ 

Danas je model za odrasle, a evo kako je Crnogorka izgledala pre 8 godina kao teniserka

Tamara je nekada igrala za Fed kup reprezentaciju i prisetila se vremena kada joj je tenis bio primaran

  • 3
Tamara Bojanić

Printskrin: Instagram/tammbojanic

Verovatno su mnogi od vas pre izvesnog vremena videli priču o nekadašnjoj crnogorskoj teniserki Tamari Bojanić koja je u međuvremenu promenila profesiju i postala model za odrasle!

Tamara je nedavno priznala da zarađuje odličan novac na "Onlyfans" platformi, gde njen sadržaj možete videti za deset dolara mesečno koliko košta pretplata, dok je i njen Instagram profil prepun provokativnih fotografija.

Međutim, tamo se izdvaja ona jedna koja podseća da je Tamara svojevremeno igrala za reprezentaciju Crne Gore s obzirom na to da je na svoj "stori" podelila fotku iz 2013. godine pred jedan meč.

 

Inače, Tamara je svojevremeno imala odlične rezultate i u juniorskoj konkurenciji, dok je kao seniorka navodno bila i šampionka Crne Gore. Takođe , bila je oko 1000. mesta na WTA listi.

- 10 dolara puta 1000 ljudi, to je 10.000 mesečno. Ko je ovde glup - zapitala se Tamara nedavno statusom na Instagramu, nakon što je "prelistala" natpise medija o njenoj novoj karijeri.

Zanimljivo, Tamari u opisu profila na Instagramu stoji i da je profesionalni teniski trener, a vi u nastavku možete pogledati zbog čega je ova Crnogorka očigledno tražena na ovoj društvenoj mreži:

Video: Brutalna Sindi Models žari i pali u petoj deceniji života: Snimci od kojih srce staje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA