≫ 

Bivši reprezentativac Italije 15 godina mislio da je u vezi sa top modelom, pa ostao u šoku

Da li je ovo najveća prevara 21. veka?

  • 2
Alesandra Ambrosio Printskrin: Instagram/alessandraambrosio

Nekadašnji odbojkaški reporezentativac Roberto Kazaniga (42) dospeo je u žižu tamošnje javnosti zbog ispovesti kojom je otkrio da je 15 godina bio žrtva ljubavne prevare!

Iako ovo zvuči neverovatno, Kazaniga je čak 15 godina mislio da je u vezi sa poznatom manekenkom Alesandrom Ambrosio - iako se pomenuti par nikada u životu nije sreo.

Naime, sadašnji igrač kluba Đoja Del Kole je upoznato izvesnu "Maju" koja mu je poturila fotografije Alesandre Ambrosio tvrdeći da je top model, a veza sa njom je počela putem telefona.

Sam Kazaniga je priznao da joj je godinama slao poklone i da je na nju potrošio oko 700.000 evra, zbog čega je i upao u dugove, da bi se na kraju ispostavilo da su ga "odradile" čak tri strane. Među njima i devojka pod pseudonimom "Manuela" koja ga je i spojila sa Majom.

Mediji u Italiji javljaju da je kazaniga saznao za prevaru tek kada su njegovi saigrači insistirali da sve prijavi policiji kako bi dublje otkrio celu priču oko svoje lažne veze sa manekenkom.

- Imam toliko dugova, nije lako probuditi se iz "kome" - rekao je Kazaniga, da bi se na kraju ispostavilo da je iza svega stajala žena sa Sardinije koja je uzimala novac za medicinski tretman.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA