≫ 

Vanda u nikad provokativnijem izdanju, lansirala kupaći koji muškarce ostavlja bez daha

Ikardijeva supruga pokrenula novi biznis

  • 2
Vanda Ikardi Printskrin: Instagram/wanda_icardi

Možda je u privatnom životu imala velikh problema poslednjh dana, kada je bila na ivici razvoda sa Maurom Ikardijem, ali Vandi Nari u poslovnom i te kako cvetaju ruže.

Nakon što je nedavno pustila novi kozmetički brend sa svojim imenom, Vanda se odlučila da uskoro "svetlost dana" ugledaju i "Vanda kupaći kostimi."

U to ime je u četvrtak imala foto-kampanju kroz koju je pokazala šta potošače uskoro čeka i, naravno, tom prilikom je ponovo bila u provokativnom izdanju koji će ostaviti muškarce bez daha.

Sudeći po najavi, Vanda će insistirati na tanga kupaćem u svojoj kolekciji - što i nije neko iznenađenje s obzirom na to da joj je ovakva vrsta donjeg veša i te kako omiljenja. Podsetimo, mnoge fotografije na istagarmu "začinjene" su tanga gaćicama.

Inače, Vanda je nedavno dali i jedan intervju u kom je priznala kako je Mauru oprostila flert sa Kinom Suarez.

- Otišli smo kod advokata. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uslove i potpisali smo ugovor o razvodu. Sutradan mi je napisao pismo kakvo mi niko nikada nije napisao: „Sve sam ti dao i imaš sve, nadam se da možeš biti srećna jer bi me to usrećilo.“ I tu sam nešto shvatila: da imajući sve, nemam ništa ako nisam sa njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš trenutak kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao porodicu.


Osim toga što je i sama bila u centru pažnje medija, tamos e našao i njen otac koji je pre nekoliko meseci ostavio njenu majku i smuvao plavušu samo dve godine stariju od Vande.

Video: Pomamila se, opasno: Tanja Savić nikad vrelija, provocira u svilenom ogrtaču i halterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TYSON

    26. novembar 2021 | 14:43

    Majka četvoro dece a da ovako izgleda, znaci top riba, mogu hejteri samo da joj zavide..

  • hm

    26. novembar 2021 | 14:43

    STRAŠNO,kuda plovi ovaj BROD..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA