≫ 

Novi vreli trening MMA lepotice, opet je u tangama vežbala u dvorištu sa drugaricama

Valeri Lureda ponovo privlači pažnju javnosti

  • 0
Valeri Lureda Printskrin: Instagram/valerieloureda

Američka MMA takmičarka Valeri Lureda samo je jedna u nizu lepotica ovog sporta koja pažnju javnosti, pored borbi, privlači i van kaveza zahvaljujući atraktivnom izgledu!

Valeri je nedavno doživela svoj prvi profesionalni MMA poraz, da bi se u međuvremenu ponovo vratila u Belator i tamo sredinom novembra dobila borbu koja joj je podigla samopouzdanje.

Dok čeka narednu, Valeri je na svom Instagram profilu objavila seksi snimak na kom se vidi kako polugola, zajedno sa drugaricama, vežba u dvorištu. Zanimljivo, nešto slično je radila i tokom karantina prethodne godine.

Inače, Valeri dolazi iz sportske porodice s obzirom, na to da su joj se i otac i majka i sestra bavili tekvondoom. Kao i sama Valeri koja je, pre odlaska u MMA, bila je i članica Olimpijskog tima u Americi. Njeno poslednje veliko takmičenje u ovom sportu bilo je Svetsko prvenstvo 2017. godine, a nosilac četvrtog dana crnog pojasa.

U nastavku možete pogledati i neke njene atraktivne fotografije koje kači na Instagram i uverite se zašto je smatraju za jednu od najseksi MMA takmičarki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA