≫ 

Ona je obeležila Kopa Libertadores: Voli i žene i muškarce, na sebi je imala 18.000 $

Brazilka Anita je pre nekoliko godina bila seks simbol države, a na zvaničnoj vikipedija stranici još piše da je biseksualka * Takođe, ove godine je šokirala izjavom vezanom za polne odnose sa muškarcima

  • 1

Dva danas su prošla od finala Kopa Libertadores u kom je Palmeiras pobedio Flamengo sa 2:1 i odbranio titulu, a mnogi svetski mediji i dalje pišu o nastupu brazilske pevačice Anite pred sam početak utakmice!

Naime, Anita je još jednom pokazala svoj muzički talenat, a posebno seksipil koji ju je krasio na bini u Montevideu - gde se finale održavalo. Na nju je izašla zajedno sa još četiri plesačice koje su bile provokativno obučene, a njihovo vrckanje vrlo brzo je obišlo celi svet.

Anita je, inače, na sebi nosila kombinaciju korseta i mini suknje francuskog brenda "Mugler," čija vrednost je 18.000 dolara, uz crne hulahopke i visoke potpetice. Otpevala je svoja tri hita, na španskom, engleskom i portugalskom, te je veliku scenu prepustila igračima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

Njen privatni život takođe je i te kako zanimljiv medijima, jer je poznato da je Anita biseksualka i da je poslednjih nekoliko godina bila u vezama sa poznatim ličnostima brazilske džetset scene. Takođe, kratko je bila i u braku, dok je u novembru ove godine šokirala izjavom o seksu.

- Imam jedan zdravstveni problem koji se zove cistitis na medenom mesecu. Ne mogu da imam odnose sa muškarcem koji ima veliki penis, jer ne mogu da pomeram telo sledećeg dana. To je strašno, nema veze sa bakterijama, već sa tim da je moj partner "udarao jako" tokom seksa i izazvao mi infekciju - rekla je Antina koja ima 28 godina.

U nastavku možete pogleati i neke njene atraktivne fotografije:

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA