≫ 

Bivša voditeljka Zvezde "ubija" izgledom, provokativnim fotkama je proslavila rođendan

Nekadašnja voditeljka FK CZ i KKCZ izgledala je barem 10 godina mlađe nego što jeste

  • 2
Katarina Srećković

Printskrin: Instagram/Twitter/sreckoviceva

Za Katarinu Srećković već znamo da je godinama unazad jedna od najlepših i najzgodnijih srpskih novinarki, što je nekadašnja voditeljka Crvene zvezde još jednom pokazala!

Naime, Katarina je u ponedeljak proslavila svoj 38. rođendan i tom prilikom je na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija kojima je oduševila svoje pratioce, kao i javnost.

- Nisam baš spremna za 38 godina, ali ko me pita - podelila je Srećkovićeva status na Tviteru, uz atraktivnu fotografiju koja je definitivno čini nekoliko godina mlađom.

Inače, navijači Crvene zvezde Katarinu najviše pamte po onim sezonama iz prvog mandata Dejana Radonjića kada je bila neizostavni deo crveno-bele porodice na skoro svim utakmicama Evrolige i ABA lige. Ipak, u međuvremenu se udala, postala majka i sada definitivno manje vremena provodi pred kamerama.

Vredi pomenuti i to da je katarina svojevremeno radila i u fudbalskom klubu, u vremenu kada je trener bio Nenad Lalatović. Marakanu je napustila u martu 2015. godine, a svojim prvim nastupom za košarkašku sekciju ostavila je bez daha u kratkoj crvenoj haljinici.

Video: Legende srpskog fudbala nisu mogle da im odole: Godine im ništa ne mogu, bacaju na kolena izgledom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA